Merken bij Living-Animals, Living Nature en Hansa

 

2 topmerken: Living Nature en Hansa Creation

Living Nature, wij zijn dealer in Nederland van de mooiste pluche knuffels van schitterende kwaliteit! En daar zijn we super trots op!

De knuffels van Living Nature zijn gemaakt van acryl en polyester, u kunt ze op de wolwas of handwas uitwassen, indien nodig, liggend drogen!

Living Nature is is bezig om vanaf 2020 hun knuffeltjes te vullen met vulmaterialen van bewerkte plastic flessen! Goed voor het milieu!

Hansa knuffels worden al reeds geruime tijd gevuld met gerecyclede Pet-flessen en bovendien worden alle knuffels met de hand gemaakt, zelfs het kleinste vogeltje of de grootse Afrikaanse Knuffel!

 

Alle producten welke in voorraad staan, hebben wij vermeld in de webshop, echter er zijn nog veel meer artikelen, heeft u interesse, dan kunnen wij deze voor u bestellen, 2 x per jaar komt er een container binnen met artikelen van Hansa dus de wachttijd is ongeveer een half jaar.

Door op het logo van Hansa te klikken kunt u het gehele assortiment zien:

 

A

De knuffels van Hansa zijn niet uitwasbaar, u kunt ze wel met een vochtige doek afnemen om ze te reinigen!

 

In 2020 worden alle knuffels van Living Nature gevuld met tot vulmateriaal verwerkte Pet flessen!

 

LIVING NATURE verandert!

Bij Living Nature zijn we toegewijd aan onze gekozen weg van het continu verbeteren van de manier waarop we dingen doen. Zoals alle verantwoordelijke bedrijven, willen we ervoor zorgen dat onze impact op de planeet positief is. Dus van ontwerp en fabricage tot distributie en verpakking, we hebben duurzaam denken omarmd in onze hele onderneming.

U zult zich al zeer bewust zijn van de ontwikkelingen in beweging voor ons Living Nature-merk van zachte speelgoeddieren. Bij wijze van update zijn we verheugd u te kunnen vertellen dat de eerste partij dieren met gecertificeerde post-consumer gerecyclede PET-plastic vulling momenteel in productie is! Deze komen in januari 2020 aan in ons magazijn.

Onze bestaande voorraden zacht speelgoed van Living Nature worden automatisch vervangen door de nieuwe en milieuvriendelijkere versies. Je zult dit herkennen aan het extra leuke feit hang tag bevestigd naast de bestaande tags zoals getoond in de onderstaande afbeeldingen!