Merken bij Living-Animals, Living Nature en Hansa

Living Nature 

Living Nature, wij zijn dealer in Nederland van de mooiste pluche knuffels van schitterende kwaliteit! 

De knuffels van Living Nature zijn gemaakt van acryl en polyester, u kunt ze op de wolwas of handwas uitwassen, indien nodig, liggend drogen!

Living Nature is is bezig om vanaf 2020 hun producten te vullen met vulmaterialen van bewerkte plastic flessen! Goed voor het milieu

 

 

In 2020 worden alle knuffels van Living Nature gevuld met tot vulmateriaal verwerkte Pet flessen!

 

LIVING NATURE verandert!

Bij Living Nature zijn we toegewijd aan onze gekozen weg van het continu verbeteren van de manier waarop we dingen doen. Zoals alle verantwoordelijke bedrijven, willen we ervoor zorgen dat onze impact op de planeet positief is. Dus van ontwerp en fabricage tot distributie en verpakking, we hebben duurzaam denken omarmd in onze hele onderneming.

U zult zich al zeer bewust zijn van de ontwikkelingen in beweging voor ons Living Nature-merk van zachte speelgoeddieren. Bij wijze van update zijn we verheugd u te kunnen vertellen dat de eerste partij dieren met gecertificeerde post-consumer gerecyclede PET-plastic vulling momenteel in productie is! Deze komen in januari 2020 aan in ons magazijn.

Onze bestaande voorraden zacht speelgoed van Living Nature worden automatisch vervangen door de nieuwe en milieuvriendelijkere versies. Je zult dit herkennen aan het extra leuke feit hang tag bevestigd naast de bestaande tags zoals getoond in de onderstaande afbeeldingen!         

 

 

 

← Keer terug naar de backoffice    Prijzen zichtbaar na aanmaken van een account. Verbergen