Over Living Animals

Speelgoed Groothandel pluchen Knuffels

Groothandel in het mooiste pluche, prachtige kwaliteit en heel realistisch!

Knuffel Groothandel, voor distributie van pluchen knuffels en speelgoed van de merken Anima,Living Nature, Living Animals en Ashwood Gifts

Groothandel Living Animals staat voor prachtige, zachte pluche knuffeldieren en prachtig speelgoed van superieure kwaliteit.

De Living Animals knuffelbeesten die wij aanbieden in onze groothandel zijn ongelooflijk realistisch en liggen kwalitatief in een zeer hoog segment. De knuffels worden naar hoge standaard geproduceerd en ontworpen met een geweldig oog voor detail. De knuffeldieren worden gemaakt van prachtige zachte stoffen. Er wordt geen gebruik gemaakt van draad of andere scherpe materialen. Hierdoor is elk pluche knuffeldier zacht en lieftallig.

Alle pluche knuffels in onze groothandel zijn CE goedgekeurd en gemaakt van een mix van Acryl en Polyester.

Elk knuffelbeest komt met een mooi, stevig klein label dat een kwaliteitsgevoel geeft. Verder is er een tweede label met interessante opvoedkundige feiten over het dier. Deze feiten gaan over leefomgeving en voeding (in het Engels).

De knuffeldieren van Living Animals zijn geschikt voor kinderen en volwassenen van 0 tot 99 jaar.

Tot slot vragen wij van al onze dealers om onze AVP prijzen te hanteren zoals deze vermeld staan op de website van Living Animals, wij zijn hier bijzonder streng in, wanneer we merken dat dit niet wordt opgevolgd wordt uw account gesloten!

Bent  u consument dan kan u terecht bij één van onze dealers. Deze staan vermeld op deze webshop.

Team Living Animals

Naftali en Sandy van Westering

← Keer terug naar de backoffice    Prijzen zichtbaar na aanmaken van een account. Verbergen